MIRET RHOEN

Excellent Advice

Diensten

Excel model

Binnen een organisatie kan veel bespaard worden door op een professionele manier Excel bestanden te ontwikkelen. Door efficiënt gebruik te maken van de mogelijkheden van Excel, kunnen met relatief eenvoudige investeringen substantiële rendementen worden behaald. Allerlei ingewikkelde en tijdrovende werkzaamheden kunnen met behulp van Excel volledig automatisch uitgevoerd worden. Wij ontwikkelen professionele toepassingen die voldoen aan eenvoud en bedieningsgemak en tevens onderhoudsvriendelijk zijn.

Excel cursus individueel/privé

U bent bij ons ook aan het goede adres voor een Excel cursus in kleine groepen of een privé cursus Excel. Het werken met een kleine groep of privé werkt veel efficiënter en we kunnen direct inspringen op het niveau en de wensen van de cursist. Daardoor kunnen we in een zeer korte tijd enorme vooruitgang boeken.

Laat ons weten over welk onderwerp je een cursus wilt en wij stellen op basis daarvan je training samen, volledig maatwerk dus. Je krijgt vervolgens een-op-een training , helemaal op je eigen niveau. De begeleiding kan plaatsvinden op locatie of op afstand via pc, telefoon, mail of chat.

Werkwijze

Wanneer u een Excel model voor uw onderneming wilt laten bouwen of op zoek bent Individuele ondersteuning voor Excel, kunt u contact met ons opnemen. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek maken we een inventarisatie van de behoefte van onze dienstverlening en een op maat gemaakte offerte.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn